fb.com/Brightstorming

"Brightstorming is een handige, eenvoudige en intuïtief te begrijpen webtool die je team in een zeer beperkte tijd over minder voor de hand liggende oplossingen laat nadenken."

André Sliedregt Lean Continuous Improvement Consultant, ABN AMRO

“Brightstorming is een efficiënte en prettige wijze om je gedachten te ordenen en daadwerkelijk tot nieuwe inzichten te komen. Zonder dat je een facilitator nodig hebt. Dan blijkt: iedereen bezit innovatieve denkkracht!”

Bart Looije HR Business Partner, Robeco

Met Brightstorming is het heel gemakkelijk om een succesvolle brainstorm te organiseren. De app is helder, erg gebruiksvriendelijk en triggert je om in korte tijd veel creatieve ideeën te genereren. Ik ben fan!

Lisette van der Pijl Eigenaar, Port-able

"Onlangs heb ik een brainstorm gedaan met de ontzettend leuke en effectieve app van brightstorming.com als procesbegeleider. Werkt soepel en intuïtief, prettige vormgeving, en verhip: onverwachte bruikbare ideeën gevonden! Aanrader!"

Arjan van der Meer Business Consultant, Achmea

"Brightstorming zet je meteen in de creatieve 5e versnelling en het levert verrassende, bruikbare ideeën op. "Nog een rondje doen?", zeiden mijn collega’s direct na afloop."

Thomas Hamer Digital Strategist, Burst

"Met Brighstorming kunnen moeilijke vraagstukken op een speelse en creatieve wijze beetgepakt worden. Door de begeleiding van het programma worden snel effectieve oplossingen gevonden."

Jessica Post Jurist, Bizz Solutions

"Brightstorming helpt om buiten onze culturele kaders en vanzelfsprekende maatschappelijke aannames te denken. Het levert ons telkens heel inspirerende modellen en ideeën op, die bijdragen aan de innovatieve projecten waar we als bureau voor staan."

Michiel Van Driessche Founder Felixx landscape architects & planners

"Brightstorming is een super leuke tool die je helpt om gestructureerd chaotisch te zijn. Het is als een waterglijbaan waar je je met vertrouwen aan kan overgeven, de frisse wind je om de oren waait met als resultaat spetterende nieuwe ideeën!"

Henk-Jan Room conceptontwikkelaar, Room for Concepts

"Onze klanten zijn erg enthousiast over Brightstorming! Het brengt inspiratie en beweging. Juist de vaste structuur en de ‘beperking’ door de technieken helpt nog creatiever te worden in het bedenken van organisatieverbetering. Vandaar dat wij het graag inzetten in onze workshops."

Remco Griep Partner PRCS