fb.com/Brightstorming

Facilitator nodig?

Heb je een facilitator nodig? Of heb je behoefte aan advies over het inzetten van Brightstorming? We helpen je graag verder.

ONDERSTEUNING

We helpen je graag om Brightstorming zo goed mogelijk te introduceren in jouw organisatie.

Externe begeleiding

Wil je Brightstorming inzetten om een lastige uitdaging op te lossen en wil je niets aan het toeval overlaten? Wij helpen je graag om je vraag scherp te krijgen en de sessie te organiseren en te begeleiden. Zo weet je zeker dat je optimaal rendement haalt uit de applicatie en de sessie.

Brightstorming - begeleiding
brightstorming begeleiding

Kickstart of introductiecampagne

Het succes van een nieuw product valt of staat bij een goede introductie. Gebruikers moeten de nieuwe manier van werken omarmen. Wij helpen je graag om Brightstorming voor jouw team tot een succes te maken. Aan de hand van jouw doelstellingen en behoeftes stellen we een plan op voor een krachtige kickstart.

Brightstorming training

Brightstorming is super gebruiksvriendelijk. Toch is het slim om een training te volgen zodat je het optimale uit het product haalt. Wil je jouw team trainen in het gebruik van Brightstorming? Of wil je een ‘Train de trainer’ opleiding volgen om zelf je collega’s te kunnen trainen in het gebruik van Brightstorming? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

brightstorming - hatrabbits training
advies en coaching

Advies & Coaching

Wil je verandering realiseren maar weet je niet hoe je dit moet doen en waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. We bieden coaching en consultancy op het gebied van creatief problemen oplossen en innovatie.

Bel ons op:
Stuur ons een e-mail:

Scheepmakershaven 59,  3011 VD Rotterdam  | kvk: 84817275  |  btw: NL863387792B01  |  010 30 70 534  | mail@brightstorming.com