fb.com/Brightstorming

Support

Brightstorming is erg eenvoudig in gebruik. Voor wie alles uit Brightstorming wil halen kan op deze pagina tips & tricks en de veelgestelde vragen vinden.

Veelgestelde vragen

Brightstorming is een webapplicatie waarmee teams productievere brainstorms kunnen organiseren. Brightstorming creëert niet alleen jouw perfecte brainstorm-programma, maar helpt je ook bij het faciliteren van deze sessie (middels timers, denktechnieken, energizers en een stap-voor-stap uitleg per techniek).

Brightstorming is bedoeld voor (zelfsturende) teams die worstelen met brainstormsessies en vergaderingen. Erger je je aan hoe onproductief, saai, chaotisch of tijdverspillend de sessies van jouw team soms zijn? Dan is Brightstorming er voor jou.

Brightstorming is een webapplicatie. Je kunt het dus direct gebruiken vanuit je webbrowser. Wil je ergens creatief over nadenken? (bijvoorbeeld een probleem, een nieuw product of een verbetering van een systeem) Start de applicatie en stel in enkele seconden een op-maat-gemaakt programma samen. Brightstorming zal je enkele vragen stellen, en op basis van je antwoorden zal een programma worden samengesteld dat perfect aansluit op je uitdaging. Dit programma (met timers, energizers, denktechnieken en voorbeelden) kun je vervolgens afspelen op een scherm, zodat het hele team bij de hand wordt genomen en iedereen zich kan focussen op de inhoud.

Deelnemers kunnen direct inloggen op een sessie en hun ideeën digitaal invoeren (via hun laptop, tablet of telefoon). Achteraf kunnen alle ideeën worden gedownload.

De kosten van een Brightstorminglicentie hangen af van de wensen en behoeftes van jouw organisatie. Ben je geinteresseerd in efficienter werken en wil je tot creatievere ideeën te komen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Voor het gebruik van Brightstorming is geen enkele installatie of download vereist. De IT-afdeling kun je dus overslaan. Het enige dat je nodig hebt om een sessie aan te maken is een webbrowser (IE, Firefox, Chrome of Safari) en een internetverbinding. De sessie kun je vervolgens afspelen op een tablet, laptop, desktop pc of groter scherm (bijvoorbeeld in een vergaderruimte).

Niet gevonden wat je zoekt?

Scheepmakershaven 59, 3011 VD Rotterdam | kvk: 84817275 | btw: NL863387792B01 | 010 30 70 534 | mail@brightstorming.com