fb.com/Brightstorming

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat is Brightstorming?

Brightstorming is een webapplicatie waarmee teams productievere brainstorms kunnen organiseren. Brightstorming creëert niet alleen jouw perfecte brainstorm-programma, maar helpt je ook bij het faciliteren van deze sessie (middels timers, denktechnieken, energizers en een stap-voor-stap uitleg per techniek).

Voor wie is Brightstorming bedoeld?

Brightstorming is bedoeld voor (zelfsturende) teams die worstelen met brainstormsessies en vergaderingen. Erger je je aan hoe onproductief, saai, chaotisch of tijdverspillend de sessies van jouw team soms zijn? Dan is Brightstorming er voor jou.

Hoe werkt Brightstorming?

Brightstorming is een webapplicatie. Je kunt het dus direct gebruiken vanuit je webbrowser. Wil je ergens creatief over nadenken? (bijvoorbeeld een probleem, een nieuw product of een verbetering van een systeem) Start de applicatie en stel in enkele seconden een op-maat-gemaakt programma samen. Brightstorming zal je enkele vragen stellen, en op basis van je antwoorden zal een programma worden samengesteld dat perfect aansluit op je uitdaging. Dit programma (met timers, energizers, denktechnieken en voorbeelden) kun je vervolgens afspelen op een scherm, zodat het hele team bij de hand wordt genomen en iedereen zich kan focussen op de inhoud.

Wat kost Brightstorming?

Brightstorming zit momenteel in de bèta fase. Denk je dat het iets is voor jouw organisatie? Er zijn momenteel verschillende ‘launching customer’ licenties beschikbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat heb ik nodig om Brightstorming te gebruiken?

Voor het gebruik van Brightstorming is geen enkele installatie of download vereist. De IT-afdeling kun je dus overslaan. Het enige dat je nodig hebt om een sessie aan te maken is een webbrowser (IE, Firefox, Chrome of Safari) en een internetverbinding. De sessie kun je vervolgens afspelen op een tablet, laptop, desktop pc of groter scherm (bijvoorbeeld in een vergaderruimte).

Heb je een andere vraag?