fb.com/Brightstorming

Effectieve brainstorms en veel creatieve ideeën

Brightstorming is een eenvoudig te gebruiken webapplicatie, waarmee teams productiever kunnen brainstormen en tijd kunnen besparen. Geen installaties of downloads vereist.

Technieken die helpen om ‘out-of-the-box’ te denken

Elke organisatie heeft frisse ideeën nodig. Om te vernieuwen, om problemen op te lossen en om nieuwe markten aan te boren. Maar hoe verrassend zijn de ideeën binnen jouw organisatie? Zijn ze innovatief, baanbrekend en origineel? Of zijn het toch vooral standaard ideeën die je hoort tijdens de vergaderingen?

Bekijk de zaken vanuit een ander perspectief.
Bedenk vernieuwende ideeën met Brightstorming.

creatieve denktechnieken

Direct resultaat met virtuele brainstorms

Geeltjes uitwerken is vervelend. Daarom blijven na heidagen en brainstorms de flipovervellen met post-its vaak weken liggen. Tegen de tijd dat de ideeën eindelijk worden uitgetypt, blijken handschriften onleesbaar, zijn er ideeën zoekgeraakt en is iedereen vergeten wat er ook alweer was afgesproken. Het momentum is voorbij en de ideeën worden nooit uitgevoerd.

Voorkom tijdverspilling en frustratie.
Brainstorm direct digitaal met Brightstorming.

Digitale brainstorm facilitator

Brainstormsessies kunnen veel tijd kosten. Je wilt je als organisator immers goed voorbereiden; passende werkvormen uitzoeken, een programma samenstellen, inspirerende voorbeelden bedenken en deelnemers prikkelen. Alles om te zorgen voor een energieke, positieve en creatieve sfeer. In de praktijk schiet die grondige voorbereiding er echter vaak bij in. Een brainstorm komt tussendoor, er is geen tijd om de sessie goed voor te bereiden en tot overmaat van ramp loopt de sessie vaak flink uit.

Bespaar tijd en voorkom dat je uitloopt.
Brainstorm efficiënter met Brightstorming.

Wat onze gebruikers zeggen:

"Brightstorming zet je meteen in de creatieve 5e versnelling en het levert verrassende, bruikbare ideeën op. "Nog een rondje doen?", zeiden mijn collega’s direct na afloop."

Thomas Hamer Digital Strategist, Burst

“Brightstorming is een efficiënte en prettige wijze om je gedachten te ordenen en daadwerkelijk tot nieuwe inzichten te komen. Zonder dat je een facilitator nodig hebt. Dan blijkt: iedereen bezit innovatieve denkkracht!”

Bart Looije HR Business Partner, Robeco

"Onlangs heb ik een brainstorm gedaan met de ontzettend leuke en effectieve app van brightstorming.com als procesbegeleider. Werkt soepel en intuïtief, prettige vormgeving, en verhip: onverwachte bruikbare ideeën gevonden! Aanrader!"

Arjan van der Meer Business Consultant, Achmea

"Brightstorming helpt om buiten onze culturele kaders en vanzelfsprekende maatschappelijke aannames te denken. Het levert ons telkens heel inspirerende modellen en ideeën op, die bijdragen aan de innovatieve projecten waar we als bureau voor staan."

Michiel Van Driessche Founder Felixx landscape architects & planners

"Brightstorming is een handige, eenvoudige en intuïtief te begrijpen webtool die je team in een zeer beperkte tijd over minder voor de hand liggende oplossingen laat nadenken."

André Sliedregt Lean Continuous Improvement Consultant, ABN AMRO

"Met Brighstorming kunnen moeilijke vraagstukken op een speelse en creatieve wijze beetgepakt worden. Door de begeleiding van het programma worden snel effectieve oplossingen gevonden."

Jessica Post Jurist, Bizz Solutions

"Brightstorming is een super leuke tool die je helpt om gestructureerd chaotisch te zijn. Het is als een waterglijbaan waar je je met vertrouwen aan kan overgeven, de frisse wind je om de oren waait met als resultaat spetterende nieuwe ideeën!"

Henk-Jan Room conceptontwikkelaar, Room for Concepts

Energieke sessies en creatieve resultaten

Ontdek zelf hoe Brightstorming kan helpen om de creativiteit en productiviteit van jouw team te vergroten.

Scheepmakershaven 59,  3011 VD Rotterdam  | kvk: 84817275  |  btw: NL863387792B01  |  010 30 70 534  | mail@brightstorming.com